Raamdecoratie uitzoeken voor je huis is niet altijd simpel. Het is alleen wel een gegeven dat er altijd raamdecoratie voor iedereen is. Welke interieur stijl je ook hebt er is altijd iets wat er bij te vinden is. Kom je er echt niet uit kan je natuurlijk altijd advies vragen zodat je er alsnog uit komt.

Ilumio raamdecoratie

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie, kunnen we je aanraden om eens bij www.ilumio.nl te gaan kijken. Hier kan je altijd wel slagen voor de juiste raamdecoratie in je interieur. Er zijn kwaliteit artikelen tegen hele scherpe prijzen. Natuurlijk moet je nog wel even bedenken wat voor soort raamdecoratie je dan eigenlijk graag zou willen hebben.

Raamdecoratie voor elke situatie

Wanneer je raamdecoratie koopt heb je in de zomermaanden dat je het felle licht buiten kan houden en daardoor ook de grootste warmte. En dat is natuurlijk niet het enige wat je met raamdecoratie kan doen. Je kunt er ook je privacy mee creëren. Wanneer je de inkijk vanaf buiten verminderd dan zit je lekker beschut. Natuurlijk geeft de raamdecoratie ook sfeer aan de ruimte. Door de raamdecoratie is het huis ook een echt thuis.

Waar maak je jouw huis een thuis mee

Door het grote assortiment van raamdecoratie heb je voldoende keuze om van jouw huis een thuis te maken. Er zijn verschillende typen jaloezieën en gordijnen maar ook de materialen verschillen. Nu wil je natuurlijk wel weten waar je allemaal uit kan kiezen? Dat zijn de volgende raamdecoraties:

·        Gordijnen

·        Rolgordijnen

·        Dakraam rolgordijnen

·        Duo rolgordijnen

·        Aluminium jaloezieën

·        Houten jaloezieën

·        Pvc jaloezieën

·        Vouwgordijnen

·        Plisségordijnen

Rolgordijnen uitgelicht

We zullen de rolgordijnen eens een beetje uitlichten. De rolgordijnen worden al heel erg lang als raamdecoratie gebruikt in woon- en slaapkamer. Eigenlijk is het ook wel logisch dat ze zo favoriet zijn. Ze zijn praktisch, voordelig, sfeervol, veelzijdig en ook nog eens scherp geprijsd bij Ilumio. De rolgordijnen passen bovendien ook nog eens op ieder raamtype van kleine raampjes tot draai-kiepramen. Er is ook nog eens een groot aanbod in kleur, maat en stoffen. Zo zijn er ook verduisterende rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Door te spelen met het licht kun je met deze rolgordijnen de perfecte sfeer effect geven. De rolgordijnen zijn er in standaard maten maar je kunt ze ook op maat laten maken. Daardoor heb je je raamdecoratie mooi afgewerkt en sluit het ook nog eens goed aan op je ramen.

Voor de Velux dakramen hebben ze bij Ilumio ook speciaal ontworpen rolgordijnen. Daar is de keuze in kleur en maten ook nog eens heel erg groot. En zo heb je zelfs voor het dakraam ene raamdecoratie die ook geschikt is.

Op maat gemaakt rolgordijn

Wanneer je een rolgordijn wilt bestellen bij Ilumio kan je deze online doorgeven. Wanneer je de juiste maat doorgeeft en het rolgordijn naar je keuze dan ontvang je het perfecte rolgordijn. Op die manier past het ook nog eens goed op de plek waar jij het wilt hebben. Jij hebt nu het rolgordijn wat echt past in jouw interieur.