Ben je op zoek naar een nieuw bureau om je thuiswerkplek mooi in te richten? Behalve dat je let op de juiste afmetingen en het ontwerp van het bureau, moet je daarbij een passende bureaustoel hebben. BMA Axia bureaustoelen zijn dan de moeite van het bekijken waard. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens ergonomisch.

Een goede bureaustoel voor een gezonde zithouding

Ongemerkt zit je overdag lang achter je bureau, zeker als je geconcentreerd aan het werk bent. Om te zorgen dat je niet extra snel vermoeid raakt, of stijve spieren in je armen en benen krijgt, is een goede zithouding belangrijkrijk. Dit kun je al bereiken door het bureaublad op de juiste hoogte te stellen. Maar ook de bureaustoel speelt een belangrijke rol in de zithouding. Een BMA Axia bureaustoel is dusdanig ontworpen dat negen van de tien gebruikers een persoonlijke zithouding kunnen instellen. Dankzij de speciale kantelmechanieken en de mogelijkheid om de stoel in te stellen op je gewicht, kun je altijd ontspannen zitten. En dat is niet alleen prettig voor de houding van de armen, maar ook voor je rug en je nek.

Kies een bureaustoel in de stijl van je interieur

Nu je toch je hele werkkamer opnieuw gaat inrichten, is dat ook het moment om eens te kijken welke interieurstijl je wilt hebben. Hou je van een klassiek interieur met warme houtkleuren, of werk je het liefst in een strakke en moderne inrichting? De BMA Axia past in iedere interieurstijl, of het nu industrieel of retro is. De BMA Axia is in verschillende uitvoeringen leverbaar, zoals bijvoorbeeld met een hoge of een lage rugleuning. Daarnaast is het onderstel verkrijgbaar in bijvoorbeeld in zilverkleurig of zwart gepolijst aluminium. Stem hier de kleur van de bekleding van de zitting op af om de stoel goed uit te laten komen bij je inrichting. Denk aan neutrale zwarte of grijze bekleding bij een modern interieur. Of aan een vrolijke okergele of rode bekleding voor een opvallend kleuraccent in je werkkamer.

Het comfort van een goede bureaustoel

Gun jezelf een bureaustoel waar je niet alleen comfortabel in kunt zitten, maar waarmee je ook een actieve werkhouding tijdens het zitten behoudt. Kies bij de BMA Axia voor de extra optie om het Axia Smart Active systeem te installeren. Je krijgt via de app die je op de smartphone installeert dan automatisch een melding als je te lang hebt stilgezeten. Dat is bijvoorbeeld een goed moment om even een kop koffie te zetten of om op het balkon een luchtje te gaan scheppen. Met een BMA Axia kun je ook als je thuiswerkt je werkplek professioneel inrichten met een stijlvolle bureaustoel.