De vastgoedwereld heeft zo haar eigen specifieke kenmerken en wie is dan beter geplaatst om jou hier doorheen te loodsen dan jouw vastgoedmakelaar? Of je nu jouw woning wilt verkopen of verhuren of je wilt een eigen stekje kopen of huren, jouw expert in vastgoed zoekt samen met jou naar de beste oplossing. Vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed staat steeds aan jouw zijde en helpt je graag verder in jouw zoektocht.

Jouw woning verkopen of verhuren

Als je beslist hebt, om welke reden dan ook, om niet langer in jouw woning te blijven wonen, of jouw tweede woning een andere bestemming te geven, stelt zich veelal de vraag of je deze wil verkopen of verhuren. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en omstandigheden zal een makelaar je hierin bijstaan om de voor jou beste keuze te maken.

Welke keuze je ook maakt, jouw vastgoedmakelaar zal je helpen om jouw woning zo snel mogelijk verkocht of verhuurd te krijgen. Dankzij de ruime ervaring en expertise is hij het best geplaatst om een correcte prijs op te maken en om jouw woning onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

De praktische, organisatorische en wettelijke kant van de verkoop of verhuur baart je zorgen? Geen nood, jouw makelaar neemt het allemaal met veel plezier en inzet van jou over.

Een eigen stekje kopen of huren

Ga je op eigen benen staan, of wil je een nieuwe wending aan jouw leven geven, dan hoort daar vaak een nieuwe woning bij. De grote vraag hierin is vaak of je een woning gaat kopen, of toch eerder kiest voor een huurwoning. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen en de keuze hierin hangt voornamelijk af van jouw persoonlijke en financiële situatie. Jouw makelaar staat je bij met raad en daad en gaat voor jou op zoek naar de beste woning.

Het zoeken naar een woning, het bezichtigen van verschillende panden en het uiteindelijke afronden van de aankoop of de huurovereenkomst, jouw makelaar regelt het graag allemaal voor jou. Vastgoedmakelaar Bagro Vastgoed staat steeds garant voor een persoonlijke service, klantgerichte dienstverlening, jarenlange ervaring en doorgedreven kennis. Jouw nummer één voor elk vastgoedproject. Kom vandaag nog langs voor een eerste kennismaking en een geheel vrijblijvend voorstel op maat van jouw project.