Na lang getwijfeld te hebben, heb je uiteindelijk toch samen met je partner besloten om een jacuzzi aan te schaffen. Aangezien jullie er nog nooit eentje hebben gehad, is het erg lastig om te bepalen waar je allemaal rekening mee dient te houden. In dit artikel gaan we wat dieper in op wat er komt kijken bij de aanschaf van een jacuzzi.

Het energieverbruik van een jacuzzi

Als je graag een jacuzzi in de tuin wilt plaatsen, is het zeer belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik. Zo kost het al snel tientallen tot honderden euro’s per maand extra om de jacuzzi warm te houden. Op de lange termijn kun je dan ook erg veel geld besparen als je een model kiest die energiezuinig is. Vergelijk de verschillende varianten daarom niet alleen op de prijs, maar ook op de totale kosten.

Hoe lang gaat de jacuzzi mee?

Voordat je een jacuzzi koopt bij Elite Wellness Helmond is het van belang dat je kijkt naar de levensduur van de jacuzzi. Het ene model gaat namelijk aanzienlijk langer mee dan de ander en het zou zonde zijn als je net de verkeerde aanschaft. Laat je hier vooraf goed over informeren en voorkom dat je later spijt krijgt van de aankoop. Naast dat je er zelf langer plezier van hebt als de jacuzzi een langere levensduur heeft, behoudt het hierdoor ook een groter gedeelte van zijn waarde. 

Vergelijk verschillende aanbieders

Als je een zwemspa of jacuzzi wilt kopen, is het zeer aan te raden om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De prijzen verschillen namelijk behoorlijk per leverancier. Houd er wel rekening mee dat de ene jacuzzi van een hogere kwaliteit is dan de ander. Daarnaast kan bijvoorbeeld de hoeveelheid jets en de kracht hiervan ook een rol spelen bij de waarde van de jacuzzi. Onderzoek dit vooraf goed en voorkom dat je te veel geld betaalt voor je jacuzzi. Naast het product zelf is  het ook verstandig om te kijken naar de garantie. Zo geeft de ene winkel aanzienlijk langer garantie dan de ander. Mocht er later toch iets mis zijn met de jacuzzi, dan is het wel zo prettig als dit (kosteloos) wordt opgelost.