Wanneer jij een nieuwe woning gaat kopen is het belangrijk om een bouwkundige keuring uit te voeren. Deze bouwkeuring kan je helpen om problemen te achterhalen omtrent de staat van de nieuwe woning. Een bouwkeuring in Nieuwegein laat je uitvoeren door een bouwexpert of woning deskundige. Deze specialisten weten alles van woningen, funderingen, isolatie, onderhoud en kunnen een bouwkundig adviesrapport schrijven met aanbevelingen omtrent onderhoud op de korte en lange termijn.

Hulp bij verhuizen

Er zijn verschillende soorten verhuizingen. Een particuliere verhuizing komt het meeste voor in Nederland. Daarnaast heb je nog een zakelijk verhuizing, hierbij wordt de inboedel van een bedrijf verhuist. Ook een piano verhuizen komt veel voor in ons landje. Iets zeldzamer zijn de international verhuizingen, van een verhuizing naar België of Spanje tot een emigratie naar Canada of Australië. Op elke verhuizing kan sowieso bespaard worden op de verhuiskosten. Een verhuisbedrijf inhuren is een keuze waar budget voor vrijgemaakt moet worden. Het grote voordeel aan een verhuisbedrijf is de stress die ze van je wegnemen.

Besparen op het vervoer

Het vervoeren van de inboedel zal een grote kostenpost zijn. Het slim indelen van dit vervoer levert al snel een forse besparing op. Door het juiste vervoer te selecteren zorg je ervoor dat je niet eindeloos heen en weer blijft rijden. Zeker voor een grote afstand is het verstandig om zo min mogelijk heen en weer te moeten rijden. Gaat u over een kleinere afstand verhuizen, dan is het soms weer voordeliger om een goedkopere wagen te nemen. Dan zult u misschien wat vaker moet rijden, maar doordat de afstand zo klein is merkt u dit niet in het brandstof gebruik. Wel liggen de kosten lager voor het inhuren van een kleinere verhuiswagen in Nieuwegein. 

De makkelijkste besparing

Een besparing hoeft niet moeilijk te zijn. Bij het inschakelen van een verhuisbedrijf is het verstandig om vooraf een gratis vergelijking aan te vragen. Door inzicht te krijgen in de kosten die diverse verhuizers rekenen is het makkelijk een selectie te maken. Uiteindelijk kan er gekozen worden voor de meest geschikte verhuizer, dit hoeft niet perse de goedkoopste te zijn natuurlijk. Naast de vergelijking is het zelf meehelpen met een verhuizing altijd kostenbesparend. Het werk wat zelf uitgevoerd wordt, kan een verhuisbedrijf namelijk nooit in rekening brengen. Daarom is het zelf helpen bij het in en uitladen altijd een besparing die direct in de zak gestoken kan worden. 

Bouwkundig rapport Nieuwegein
Wanneer je een bouwkundige keuring hebt laten uitvoeren krijg je een bouwkundig adviesrapport. Dit kun je eventueel ook geven aan de nieuwe bewoners. In dit rapport staan alle bevindingen van de inspecteur als het gaat om de woning en de geconstateerde verbeterpunten. Sla dit rapport dus goed op en download het om te kunnen uitprinten.